תפריט+

Google campus

נוצר ב מאי 6, 2012 ע"י קטגוריות: פוסטים | תגובה אחת

לפוסט הבא

לפוסט הקודם

 פרויקט חדש ומעניין של משרד Jump Studiosשמשולבים בו מכל טוב: מכולות, ארגזי תפוזים, לגו, דיקטים ומה לא?..הפרויקט תוכנן עבור חברת Google. הפרוגרמה היא חלל עבודה לחברות סטארט-אפ.
מדובר בבניין משרדים בנאלי בן 7 קומות ב"סיליקון ואלי" של לונדון.האתגר העיצובי במקרה זה היה להפיח רוח חיים בבניין משרדים סטנדרטי ולשקף את הרעננות והמקוריות של המשתמשים בו. המעצבים רצו לייצר חללים עבור משרדים צעירים בתחילת דרכם ולא עבור משרדים יוקרתיים ושבעים.

למעשה הבניין "הופשט" בחזרה לאלמנטים הגרעיניים שלו: רצפה, תקרת בטון, עמודים, צנרת וכד'. כל המערכות של הבניין נותרו חשופות (מיזוג אוויר, ספרינקלרים, חשמל וכד')
כחומרי גמר נבחרו חומרים זולים כמו: דיקטים, לינולאום, תריסי גלילה של גראג' ועוד.

נעשה שימוש במכולות כאלמנטים שמכילים פרוגרמות שונות כמו: מטבחים, לוקרים, פינות ישיבה וכו'

"חדרי ישיבות" לא פורמליים.

שולחן הקבלה בקומת הכניסה מחופה לבני לגו.

בהמשך ספריה עשויה ארגזי פירות ממוחזרים. הספריה תוכננה כך שהיא יכולה להכיל ספרים ומאגזינים או לאצור מיני תערוכה. התערוכה הראשונה שהוצגה בהשקה של הבניין היתה סביב חפצים איקוניים מעולם תקשורת ומוצרי צריכה אלקטרוניים.

תוכנן אולם מצגות היכול להכיל 140 מושבים והוא יכול להתחלק לשני חללים באמצעות תריס גלילה של חניה, כחלק מהאסתטיקה התעשייתית.

ופתוח..

חומר קריאה נוסף ניתן למצוא באתר של המעצבים או במאגזין Dezen.
צילום:  Gareth Gardner

אני תוהה אם אחרי הפוסט הזה אולי google יקדם אותי מעט?..

תגובה אחת

  1. נפלא לראות עיצוב יצירתי בהייטק. אין לי ספק שזה משפיע גם על היצירתיות בעבודה.
    (יקדם גם יקדם!! :))

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>